MGP.bg | Интелектуална собственост
16849
page,page-id-16849,page-child,parent-pageid-16834,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.1,vc_responsive
 

Интелектуална собственост

Правни услуги

Интелектуална собственост

Услуги в областта на авторското право и сродните му права при осъществяване на цялостната защита на авторите и притежателите на права върху обекти на индустриалната собственост.

Регистрация и представителство в процедурата при заявени и регистрирани обекти на индустриална собственост: търговски марки, полезни модели, промишлени дизайни, изобретения, географски означения.

Консултации и изготвяне на договори относно право на ползване и сделки с авторско произведение или друг защитен обект на индустриална собственост, предоставящи изключително или неизключително право на ползване.

Изготвяне на лицензионни договори и консултации свързани с информационните технологии.

Проучване и правен анализ на обекти на интелектуална собственост.

Изготвяне и консултации по договори с IT компании и IT фрийлансъри.

Изготвяне на договори за използване на компютърни програми.

Представителство и съдействие при спорове, свързани с домейн имена.

Представителство пред Патентно Ведомство на Република България, Европейско Патентно Ведомство, Офис за хармонизация на вътрешния пазар в Аликанте, Испания и Международната организация по интелектуална собственост /WIPO/ в Швейцария.

We do all the things in a great way.